Pusztuljon a girhese!

Kérdem én, miért az a tendencia mostanában, hogy a kövér nő az trendi, meg szereti magát meg nőies meg mittomén, imádjuk Beyoncét, mert “formás”, a sovány meg egy gusztustalan, undorító, anorexiás kis senkiházi, akit az atyaúristen se akarna még bottal se megpiszkálni? Amikor egy-egy agyban gyenge Facebook-ismerősöm kitesz ilyen okosság-weboldalakról okosság-képeket, alattuk okosság-gondolatokkal, amin egy csontsovány modell van, alatta, hogy fúj, de undorító, mellette meg egy dundi nő, alatta, hogy fú, ezen aztán van mit fogni, ilyen egy igazi nő, domborulatok, meg hú de a labdái közé dörgölném a fejemet, akkor baromira viszket a tenyerem.
Kezdem ott, hogy mikor fognak a férfiak leszokni a nők osztályzásáról, főleg ilyen undorító módon? Bezzeg az ő sörhájukról meg manboobsairól nem lehet beszélni (hogy mást ne is említsek), mert az érzékeny terület, de ők pontozhatják a nőket.
Az mondjuk engem pont nem érdekel, hogy ki hova szereti dörgölni a fejét, meg hogy ki miféle nőkre bukik, csak azt nem tudom, mi lenne, ha valaki egyszer kitenne egy fordított képet… Na, ki az a bátor, aki ki merné írni egy kövér nő képe alá, hogy BOTTAL SE? Egyből jönne az áradat, hogy így szemét meg úgy szemét. Igen, az. De a sovány nőknek nincs lelke? Csak a kövéreknek van?

Látjátok, szegény ilyen kis depi, hogy a falnál kell tekeregnie, mert mindenki cseszteti...

Látjátok, szegény ilyen kis depi, hogy a falnál kell tekeregnie, mert mindenki cseszteti…

Ezért rühellem például Adele-t, meg a molettség körül újabban felépített erőltetett kultuszt, ami a soványság ócsárlására épül. Jól énekel a csaj, de az, hogy telehaknizza a sajtót azzal, hogy ő így igazi nő, és sose fogyózna, közben süt minden interjújából az utálat a sovány nők iránt, és erre fel a médiumok tövig benyalnak neki, hogy IGEN, ILYEN EGY IGAZI NŐ, aztán baromi korrekt. Persze, ki az az öngyilkos hajlamú újságíró (rajtam kívül), aki képes lenne odaírni, hogy na, mi van, Adele, savanyú a szőlő? Mert itt mindenkinek oooolyan baromira politikailag korrektnek kell lennie, meg lábujjhegyen mászkálni a téma körül. Hadd súgjam meg, ha Adele tényleg olyan végtelenül magabiztos lenne, akkor nem érezné a szükségét annak, hogy ezt úton-útfélen hangoztassa.
Igen, egyetértek, ne csesztessük a molett nőket, de kérem szépen, akkor miért csesztetjük a soványakat? Nincs ebben egy kis irigység, egy kis ki nem békülés önmagunkkal, egy icipici képmutatás, megjátszott korrektkedés?
Kettős mércéről tetszettek hallani?
Mint a sovány nők klubjának tagja, kikérem magamnak ezt az egészet.
A sovány is igazi nő. Csak mert a mellei között nincs ilyen redőke, meg nem tud felvenni dekoltált ruhát, már nem az? Ha rés van a combjai között, már nem az? Ha kilóg a bordája vagy szúr a könyöke, már nem az? A feszes fenék már semmi? A vékony csukló, hosszú ujjak már semmi? A pici, push-up melltartóval optikailag feltuningolt golflabdák már értéktelenek?

Szomorú.

Leave a comment